Ons bedrijf is in 1966 opgericht door Kees van Vugt te Hendrik-Ido-Ambacht. Waarna de tuinderij  overgenomen is door zijn zoons Gert, Wim-Pieter en Arjan van Vugt. Vanaf 2018 werd de tuinderij voortgezet door Arjan van Vugt.

Na diverse soorten groenten geteeld te hebben, zijn we ons bezig gaan houden met de teelt van verschillende slasoorten.  

Omdat er plannen waren voor een woonwijk , werden we in 1999 onteigend en moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. We maakten een doorstart op het mooie eiland Goeree Overflakkee. Waar we tegelijkertijd de mogelijkheid hadden om een nieuwe moderne kas te bouwen en uit te breiden. Zo hebben we uiteindelijk een glasoppervlakte van 5 hectare en telen we ook buiten in de vollegrond op 1 hectare.

We hebben ons gespecialiseerd in de teelt van kropsla en diverse babyleafsoorten. Dagelijks zijn we hard bezig om de beste kwaliteit te leveren.

Dit doen we door middel van het zoeken naar het beste zaad en de beste soorten planten. We hebben dan ook altijd proeven staan, zodat we direct kunnen zien welke soorten het goed doen op deze grond, hoe sterk ze zijn, mooi van kleur en niet te vergeten, goed van smaak!